torsdag 23. august 2012

Heute


I dag er det nydelig augustvær, og jeg har tatt med meg strikketøyet ut i sola. Det er så fint å kunne sitte med beina i gresset og få fregner på nesa samtidig som man strikker!
Mens det virker som om hele Norge strikker Skappelgenser , har jeg begitt meg ut på et litt mer krevende prosjekt. Målet er flettegenser, og oppskriften fant jeg i Sandnes hefte 1011 til fjells . Om alt går som jeg håper, skal den likne på genseren på dette bildet når jeg en gang blir ferdig.
Modell 4


Egentlig skal forstykke og bakstykke strikkes for seg, men det synes jeg blir unødig komplisert. Jeg har derfor lagt opp til hele på en gang, og planen er å strikke slik helt til jeg må dele for armer. Har ikke peiling på om det vil gå bra, men enn så lenge lever jeg i håpet!


Jeg har valgt et tynnere garn og tynnere pinner enn det som står i oppskriften. Har derfor lagt opp til en størrelse større enn vanlig, men er redd genseren kanskje blir for liten. Har strikket ferdig et erme som passer fint, men foreløpig ser livet faretruende lite ut. Jeg håper at det går seg til, for etter å ha telt, flettet og strikket i evigheter rekker jeg aldri i verden opp igjen.

Jeg har forresten kjøpt garn og lagt opp til Skappelgenser også, men den får vi ta en annen gang..

2 kommentarer:

  1. Wow, det var litt av et prosjekt du har begitt deg ut på! Selv strikker jeg skappel-genser, og jeg synes det er mer enn nok :P

    SvarSlett
  2. Haha, ja det er litt av en jobb! Det er litt skummelt at jeg ikke helt vet om den kommer til å passe/om jeg kan strikke som jeg gjør, men det er vel kanskje litt av spenninga:P Jeg strikker Skappelgenser jeg også, må ha litt TV-strikk:)

    SvarSlett