tirsdag 14. mai 2013

Fristelser

Som strikker trenger man nødvendigvis garn. Jeg er egentlig tilhenger av å kjøpe det jeg trenger når jeg trenger det, for av erfaring vet jeg at garn kjøpt inn uten mål og mening har en tendens til å bli liggende til fordel for fristelser rett fra butikken. Noen ganger kan jeg likevel ikke dy meg. Det har vært tilfelle den siste tiden, med tilbud på garn både her og der.

Godtepose for strikke- og garnnerdenAlt ullgarn fra Garnstudio/Drops selges med 35% rabatt ut mai. Jeg har allerede vært et par turer i garnbutikken og rasket med meg noen favoritter. Den virkelig store handlerunden venter jeg litt med, jeg skal planlegge prosjekter for både sommer og høst før jeg går helt bananas.
Jeg har en stor forkjærlighet for alpakkagarn, og da jeg kom over et nettsted - strikkenett - med intropris på garn fra Du Store Alpakka, var det klart jeg måtte prøve det ut. Tidligere har jeg prøvd både Hexa og Sterk derfra, nå fant også Faerytale veien hjem til meg. Jeg gleder meg til å begynne å strikke med det, foreløpig ligger nøstene bare i skapet og tar seg godt ut.

Ohhh...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar