torsdag 16. mai 2013

Sokker

Sokkestrikkedillen som rammet meg før jul, varte til langt ut på nyåret. Foruten sokker i Mariusmønster er det sokker i strukturstrikk på pinne 3,5 som er favoritten.

Blueberry waffle socks i Sterk fra DSA, farge 816.Jeeves av Sarah H. Wolf, strikket i Sterk farge 826. 

Til damesokker legger jeg opp 48 masker fordelt på tre stk strømpepinner. Det fungerer utmerket, da de fleste mønstre/strukturer går opp i enten 2, 4 eller 6. Jeg synes strukturstrikk er dekorativt, samtidig som det gjør at sokkene sitter godt på foten.
Garnet jeg har brukt i disse er Sterk fra Du Store Alpakka, et fint sokkegarn. Jeg liker fargene, men synes det hadde vært bedre om de hadde droppet merinoullen og bare brukt alpakka. Sandnes Alpakka Strømpegarn er fortsatt sokkefavoritten, jeg skulle bare ønske garnet kom i flere farger.
Mønsteret på både Blueberry Waffle Socks og Jeeves finnes gratis på ravelry .

3 kommentarer:

 1. Fine sokker! Har også strikka Blueberry waffle noen ganger. Fin oppskrift:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg liker Blueberry waffle veldig godt, det er så enkelt og dekorativt:)

   Slett
 2. Så fine sokker! Sterk er et av favorittgarnene mine, har strikket Mariusgenser av det :) Moro å se at du er tilbake i bloggverden, jeg har vært innom bloggen din flere ganger i det siste og håpet på nye innlegg :) Herlig med alt garnkjøpet i forrige innlegg! Jeg har kjøpt endel garn i det siste jeg også - morsomt hvor lykke det egentlig kan være :D

  SvarSlett